Door de coronacrisis werken wij nu op afspraak.  Bel met 14 0418 of mail naar kcc@zaltbommel.nl en vermeld uw telefoonnummer. 

Doe mee met de fotowedstrijd Brug in Beeld

Geplaatst op maandag 8 februari 2021

Wij organiseren de fotowedstrijd Brug in Beeld ter ere van het 25-jarig jubileum van de Martinus Nijhoffbrug. Iedereen mag zijn of haar beste, origineelste, vrolijkste foto van de brug indienen. De winnaar maakt kans op een workshop fotografie. De fotowedstrijd Brug in Beeld is op 18 januari van start gegaan. De dag waarop de Martinus Nijhoffbrug jarig was.

Tentoonstelling

Alle ingezonden foto’s maken in de maanden juni en juli onderdeel uit van een gratis toegankelijke tentoonstelling in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel. De jury selecteert uit alle ingezonden foto’s de 72 beste, mooiste en indrukwekkendste foto’s die groot tentoongesteld worden in de Sint-Maartenskerk. Iedere bezoeker van die tentoonstelling maakt onderdeel uit van de publieksjury. Annemarie Jorritsma – Lebbink opent in juni deze tentoonstelling.

Jury

De jury bestaat uit:

  • Henk Palm, destijds burgemeester van Zaltbommel
  • Gerrit van Aalst, projectleider uitvoering bouw Martinus Nijhoffbrug en inwoner van Zaltbommel
  • Bert Kingma, programmamanager A2 Deil-Vught
  • Michiel Nijstad, fotograaf en inwoner van Zaltbommel
  • Wesley de Wit, fotograaf en inwoner van Zaltbommel

Meedoen

De fotowedstrijd loopt tot 18 april. Iedereen kan meedoen aan de fotowedstrijd. Lees voor deelname het wedstrijdreglement en de uitleg hoe de foto’s ingediend kunnen worden.