Weten wat er in uw buurt gebeurt?

Geplaatst op donderdag 25 maart 2021

Gaan mijn buren verbouwen? Komt er een laadpaal in mijn straat? Of vndt er een evenement plaats? Informatie hierover vindt u op www.overheid.nl. U kunt u op deze website ook eenvoudig aanmelden zodat u een melding krijgt als er in uw buurt iets gebeurt.

Bekendmakingen in uw mailbox

Wilt u zich snel en gemakkelijk laten informeren over besluiten in uw buurt? Met een (gratis) abonnement op deze bekendmakingen, ontvangt u wekelijks de bekendmakingen per e-mail. Zo bent u gemakkelijk op de hoogte wat er in uw buurt gebeurt. U bepaalt zelf welke
bekendmakingen u wilt ontvangen aan de hand van het soort bekendmaking of het postcodegebied. Op de website www.overheid.nl meldt u zich aan voor deze e-mailservice.

Alles op één plek

Op www.overheid.nl plaatsen wij bekendmakingen zoals verleende vergunningen of verkeersbesluiten. Ook de bekendmakingen van onder andere de provincie en het waterschap staan hier overzichtelijk bij elkaar. Via de zoekfunctie van www.overheid.nl vindt u ook de officiële bekendmakingen, zoals verleende vergunningen, gewijzigde bestemmingsplannen of verkeersbesluiten terug.