Informatiebijeenkomst huisvesting arbeidsmigranten Meulenhuis Bruchem

Geplaatst op dinsdag 1 juni 2021

Op en naast camping ’t Meulenhuis aan de Molenstraat 24 in Bruchem kan tijdelijk huisvesting voor 150 arbeidsmigranten komen. Eind 2020 besloten we om mee te werken aan het verzoek hiervoor van de initiatiefnemer. De initiatiefnemer werkte zijn plannen sindsdien verder uit. Het gaat bijvoorbeeld over parkeren, bereikbaarheid en de inpassing in het landschap. Wanneer u vragen hierover heeft, gaan wij en de initiatiefnemer graag met u in gesprek op donderdag 17 juni.

Overdag en ‘s avonds

Samen met de initiatiefnemer informeren wij u graag over de stand van zaken en het vervolgtraject. Dit kan overdag fysiek en ’s avonds digitaal; wat u het beste past. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bepalen we de vorm van de bijeenkomst.

Aanmelden

Wilt u deelnemen? U kunt zich opgeven door uiterlijk maandag 7 juni 12.00 uur een mail te sturen aan edebruin@zaltbommel.nl. Wilt u daarin aangeven of u graag bij het fysieke (overdag) of het digitale overleg (’s avonds) aansluit? U ontvangt na uw aanmelding een uitnodiging voor de bijeenkomst met een toelichting. U bent van harte welkom.