Terugblik officiële opening van De Sportwaard

Geplaatst op donderdag 25 november 2021

Afgelopen vrijdagmiddag 19 november was het dan eindelijk zover: de officiële opening van De Sportwaard! Dit deden we samen met Sportfondsen en de verenigingen die gebruik gaan maken van de sporthal en het zwembad.

Ontvangst en rondleiding in het prachtige gebouw

Na ontvangst van de gasten kreeg iedereen in groepen een rondleiding door het gebouw. Van de slimme kluisjes, de voorzieningen voor mensen met een beperking, de interactieve mogelijkheden in de sporthal, tot de waterzuivering zonder chloor in de kelder. Alles werd met trots getoond. Tijdens de openingshandeling benadrukte wethouder Kees Zondag dat De Sportwaard tot stand is gekomen door én voor onze inwoners. “Iedereen heeft de afgelopen jaren kennis en kunde in kunnen brengen om dit te realiseren.”

De officiële opening van De Sportwaard

Na een interessant verhaal van Kees Metz over de geschiedenis van zwembaden en sporthallen in Zaltbommel, werd de échte opening gedaan door de kinderen van de verenigingen. Met een glow-in-the-dark show en een druk op de rode knop door Emily, Lynn, Britt en Arsema, was de opening een feit. De opening is live uitgezonden via YouTube. Terugkijken? Dat kan via: www.zaltbommel.nl/desportwaard

?>