Kandidaatstelling politieke partijen gemeenteraadverkiezing 2022

Geplaatst op woensdag 15 december 2021

Op maandag 31 januari 2022 vindt de kandidaatstelling plaats voor de verkiezing van de leden van onze gemeenteraad. Wilt u met uw partij meedoen aan deze verkiezingen? Denkt u er dan aan de kandidatenlijst van uw partij en andere stukken hiervoor in te leveren. Op de kandidatenlijst staan namen van personen die zich kandidaat stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Voorinlevering

Voor de kandidaatstelling organiseert de gemeente een voorinlevering. Hierbij kan de gemeente alvast controleren of u alle verplichte documenten goed en compleet heeft ingevuld. De voorinlevering is van maandag 24 januari tot en met donderdag 27 januari 2022. Meer informatie over de werkwijze en in te leveren documenten leest u op de pagina kandidaatstelling bestaande en nieuwe politieke partijen

Dag van de kandidaatstelling: maandag 31 januari 2022

Tussen 9.00 uur en 17.00 uur leveren de politieke partijen alle verplichte documenten in op het gemeentekantoor, aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel. U moet hiervoor een afspraak maken. Stuur voor een afspraak een e-mail naar verkiezingen@zaltbommel.nl of bel 14 0418. Of kijk voor meer informatie: kandidaatstelling bestaande en nieuwe politieke partijen.

Heeft u vragen over de kandidaatstelling?

Stuur een e-mail naar verkiezingen@zaltbommel.nl of bel 14 0418.

?>