GGD Gelderland-Zuid sluit test- en vaccinatielocatie Zaltbommel

Geplaatst op vrijdag 6 mei 2022

Vanaf vrijdag 13 mei sluit GGD Gelderland-Zuid de test- en vaccinatielocatie in sporthal De Ring in Zaltbommel. De vraag naar coronatesten en -vaccinaties is sterk verminderd. Inwoners van Gelderland-Zuid kunnen voor testen en vaccinaties de komende tijd terecht in hun locaties in Tiel en Nijmegen.

Testbeleid is veranderd

Sinds 11 april 2022 is het testbeleid veranderd. Het is niet meer nodig om na een positieve zelftest een bevestigingstest te doen bij de GGD. Zelftesten bij klachten blijft wel belangrijk. Door de zelftest weet u namelijk of u corona hebt of niet. En kunt u uw gedrag daarop aanpassen. Voor sommige mensen geldt nog steeds het advies om een test te doen bij de GGD. Voor wie dit geldt vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Kijk altijd op de website voor de openingstijden

De GGD is nog steeds open voor coronatesten en -vaccinaties. Kijk altijd op de website www.ggdgelderlandzuid.nl voor de openingstijden.
GGD Gelderland-Zuid vaccineert in de regio ook op tijdelijke locaties. Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is te zien wanneer ze waar vaccineren.

?>