De komende dagen zijn de temperaturen in de gemeente boven de 27 graden. Op de pagina over hitte leest u wat u kunt doen

Even voorstellen: wethouder Kees Zondag

Geplaatst op woensdag 27 juli 2022

Wethouder Financiën, Gebiedsgericht werken en Sport.

Sinds half juni hebben wij een nieuw college. Onlangs las u dit in de Bommelerwaardgids. De afgelopen weken stelden de wethouders zich persoonlijk aan u voor. Als laatste deze week: wethouder Kees Zondag.

“Het is niet de eerste keer dat ik me voorstel als wethouder van ons mooie Zaltbommel. Ik ben al 16 jaar wethouder en ik vind het leuk dat ik dit mag doen. Nog  steeds ben ik gedreven om voor de inwoners van deze gemeente het beste te kunnen doen dat we te bieden hebben.

Sinds 1985 woon ik, met mijn gezin, met veel plezier in de kern Zaltbommel.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg en de mouwen oprollen. Daar ben ik van. Ik ben een pragmatisch mens en bestuur graag doelgericht.

U zult mij veel horen praten over geld, dat vind ik leuk en ik denk dat het u ook interesseert. En u zult mij horen praten over de ambtelijke organisatie en sport. Maar het allerliefste spreek ik over samenwerking. Dat wat we zelf niet kunnen zullen we samen met anderen moeten doen. Dat vind ik een belangrijk uitgangspunt. Het is de kracht van onze gemeenschap.

Ik doe dat samen met de raad, samen met de andere wethouders en samen met de ambtenaren. Maar bovenal doe ik dat samen met u, met de inwoners van ons mooie Zaltbommel.”

​​

Foto: André Dieterman

?>