Informatieavond pleegzorg dinsdag 22 november

Geplaatst op woensdag 9 november 2022

Er melden zich steeds minder pleeggezinnen aan. Om ieder kind dat op pleegzorg wacht groen licht te kunnen geven, zijn er 3500 nieuwe pleeggezinnen nodig. Zowel langdurend, in deeltijd of kortdurend. Zo krijgt ieder kind de mogelijkheid zo thuis mogelijk op te groeien.

Informatieavond

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van pleegzorg? Of overweegt u pleegouder te worden? Kom dan naar de informatieavond pleegzorg op dinsdag 22 november om 19.30 uur bij In De Roos in Zaltbommel. U krijgt hier antwoord op uw vragen en u maakt vrijblijvend kennis met de lokale pleegzorgorganisatie Entrea Lindenhout.

Komt u ook?

Stuur dan uiterlijk 16 november een mail naar zorginkoop@bommelerwaard.nl. Bent u deze avond verhinderd? De gemeente Maasdriel organiseert ook een informatieavond over pleegzorg op maandag 14 november om 19.30 uur op het gemeentehuis in Kerkdriel. Aanmelden hiervoor kan uiterlijk 11 november via zorginkoop@bommelerwaard.nl. (Geef bij uw aanmelding aan naar welke informatieavond u komt en met hoeveel personen).

?>