Inloopavond werkzaamheden Neswaarden woensdag 8 februari

Geplaatst op maandag 23 januari 2023

Gebiedsontwikkelaar K3 Delta en Staatsbosbeheer organiseren een inloopavond over werkzaamheden in natuurgebied de Neswaarden. De inloopavond is op 8 februari in Zalencentrum ’t Gement aan de Donkerstraat 19 in Aalst. U bent van harte welkom om tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnen te lopen. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Plan voor de Neswaarden

Samen met Staatsbosbeheer willen we natuurgebied de Neswaarden verder verbeteren. Hiervoor is in 2019 een gebiedsvisie opgesteld. De eerste stap is het afgraven van de kleilaag bij het Esmeer. Hiermee krijgen de noordwest- en zuidoostoever een natuurlijke inrichting. Dit zorgt voor een verbeterde diversiteit aan planten en dieren. Staatsbosbeheer is daarvoor een samenwerking aangegaan met gebiedsontwikkelaar K3.

Inloopavond

Inmiddels zijn alle vergunningen verleend en starten we dit voorjaar met de werkzaamheden in dit deelgebied. Graag vertellen de initiatiefnemers u tijdens de inloopavond meer over de werkzaamheden. Medewerkers van K3 en Staatsbosbeheer geven u uitleg over hoe het werk eruit gaat zien.

Contact

Heeft u vooraf vragen? Dan kunt u contact opnemen met Thomas Nusselein van K3 Delta via 024 348 88 55 of via t.nusselein@k3.nl. Meer informatie over dit project leest u op Kwaliteitsimpuls Neswaarden

?>