Lees pagina voor

Rechthebbenden graven gezocht

17 juni 2024

Wij zoeken rechthebbenden of familieleden van een aantal graven op de Algemene begraafplaatsen in onze gemeente. Wij komen graag in contact met de nabestaanden van deze graven. Zo weten wij in de toekomst wie we kunnen benaderen als het gaat om bijvoorbeeld het verlengen van grafrechten of het doen van afstand.

Wat is een rechthebbende?

Een rechthebbende is een persoon of instantie die verantwoordelijk is voor de kosten van het grafrecht en verantwoordelijk is om het graf of de grafsteen in goede staat te behouden. De rechthebbende bepaalt wat er met het graf mag gebeuren.

Om welke graven gaat het?

De lijsten van de graven waar het om gaat, vindt u op onze de pagina Begraven in de gemeente Zaltbommel. Deze lijsten hangen ook in de informatieborden op de Algemene begraafplaatsen Aalst Prins Hendrikstraat, Brakel, Bruchem, Gameren, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen, Bossche Poort, Nieuwe Tijningen en Zuilichem. Bij de betreffende graven staan ook informatiebordjes waarop staat dat we de rechthebbenden zoeken.

Neem contact met ons op

Bent u of kent u de rechthebbende of familieleden van deze graven? Dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze begraafplaatsadministratie via telefoonnummer 14 0418 of via begraven@zaltbommel.nl.