Lees pagina voor

Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente Zaltbommel betekent werken voor een kleine stad die in veel zaken groot is. En er is meer dan de stad: een buitengebied van 11 dorpen met bruisende ontwikkelingen, levendige woonwijken, veel bedrijvigheid, moderne voorzieningen, schitterende monumenten én een rijke (cultuur)historie. ​Kijk voor meer informatie op de website Werken bij gemeente Zaltbommel (Deze link gaat naar een externe website) om een indruk te krijgen over onze organisatie.

De Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB)

In de Bommelerwaard werken de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel verregaand samen. De beleidsterreinen Juridische zaken, Financiën, HRM (Personeelszaken) en I&A (Informatie en Automatisering) zijn ondergebracht in de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB).

Stage lopen?

Een stage bij de gemeente Zaltbommel is een mooie kans om ervaring op te doen binnen een overheidsorganisatie en te laten zien wat je waard bent. Je krijgt de kans kennis te maken met de praktijk en je te ontwikkelen in je vakgebied. Ieder jaar doen stagiairs een meeloopstage of een afstudeeropdracht binnen de gemeente Zaltbommel.

Dien je stageverzoek in!

Wil je graag stagelopen bij de gemeente Zaltbommel of meer informatie hierover? Stuur dan een mail naar sollicitatie@bommelerwaard.nl. Bij dit verzoek ontvangen we graag een recent CV en zoveel mogelijk informatie over de stageplaats en de opleiding (niveau van de opleiding, ingangs- en einddatum van de stage, aantal uren per week, wat voor soort stage etc.). Je hoort dan zo snel mogelijk of er mogelijkheden zijn.

Erkend leerbedrijf

De gemeente Zaltbommel is een leerbedrijf. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en de Stichting Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs (stichting ELBHO) kende deze erkenningen toe voor diverse opleidingen. Meer informatie hierover vind je op www.s-bb.nl (Deze link gaat naar een externe website) en www.elbho.nl (Deze link gaat naar een externe website). Wil je meer weten over het werken bij onze gemeente? Kijk dan eens op www.werkenbijgemeentezaltbommel.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Privacyverklaring sollicitanten

Wil jij meer weten over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring sollicitanten.

Openstaande vacatures gemeente Zaltbommel en BVEB