WOZ-waarde en taxatieverslag

Alle huiseigenaren betalen onroerendezaakbelasting (OZB). De hoogte van dit bedrag hangt af van de waarde van een pand of stuk grond. Dit noemen we de WOZ-waarde (waardering onroerende zaken). De gemeente stelt die waarde jaarlijks vast door te kijken naar verkoopprijzen van vergelijkbare woningen.

Taxatieverslag inzien via MijnOverheid:

Log in met DigiD en u kunt uw taxatieverslag direct inzien. U klikt op de button “Wonen” aan de linkerzijde van uw scherm. Onder het kopje “WOZ-gegevens” kunt u direct uw WOZ-gegevens bekijken en het taxatieverslag raadplegen.

Taxatieverslag inzien

Taxatieverslag aanvragen

Log in met DigiD en vraag uw taxatieverslag hieronder online aan. In het verslag staan de gegevens van uw woning en de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen. U kunt ook uw taxatieverslag per post opvragen of bellen naar 14 0418.

Aanvragen met DigiD

Aanvragen met E-herkenning

Toelichting WOZ-beschikking en gemeentelijke belastingen

In de toelichting (PDF, 185.3 kB)  leest u meer over de WOZ-beschikking en de tarieven van de gemeentelijke belastingen.

WOZ-beschikking en/of aanslag gemeentelijke belastingen niet juist?

Bent u van mening dat de WOZ-beschikking en/of aanslag gemeentelijke belastingen niet juist is? Neemt u dan direct contact op met het team belastingen. Dit kan per mail via belastingen@zaltbommel.nl. Telefonisch reageren kan ook via 14 0418.

?>