Lees pagina voor

Digitaal contact met de gemeente? Wij helpen u graag!

Wilt u iets aanvragen of melden via de website maar weet u niet precies hoe het moet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bel met 14 0418, mail naar info@zaltbommel.nl of kom naar het gemeentekantoor. Weten wij het antwoord niet? Dan helpen wij u toch graag verder. Andere organisaties in de gemeente helpen ons daarbij.

Heeft u vragen over een andere website van de Overheid?

Zoals de belastingdienst of het UWV? Of heeft u moeite met het aanvragen van een DigiD of het betalen van een boete? Ga naar het Informatiepunt Digitale Overheid (Deze link gaat naar een externe website) in de bibliotheek.
In de bibliotheek kijkt een medewerker met u mee. Samen zoekt u de informatie op het internet. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren?

Moet u een formulier invullen en lukt dit niet? Ga naar Stichting Kompas – Formulierenbrigade (Deze link gaat naar een externe website). De medewerkers van Stichting Kompas Bommelerwaard in Zaltbommel helpen u daar graag bij.

Heeft u moeite met het gebruiken van een computer?

Volg dan de Computer cursus van Stichting Kompas (Deze link gaat naar een externe website). U leert meer over hoe een computer werkt, over het internet en over sociale media (zoals Facebook, WhatsApp, YouTube en LinkedIn).