Sint Maartenskerk vanuit lucht genomen

Trouwlocaties

Zaltbommel heeft naast het gemeentekantoor nog negen trouwlocaties met veelal historische uitstraling. Deze locaties bieden alle voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw huwelijksdag 'de mooiste dag van uw leven' wordt.

Heeft u een geschikte locatie voor uw huwelijk gevonden? Bel dan eerst de beheerder van de locatie en neem daarna contact op met Burgerzaken via 14 0418.

Huis Brakel

Met zijn romantische ligging aan de rand van het Brakelse bos, is dit een schitterende locatie om uw plechtigheid te laten plaatsvinden. Dit herenhuis heeft een trouwkamer met een aparte en sfeervolle uitstraling. Buiten Huis Brakel, in het Brakels bos kunnen fraaie foto’s worden gemaakt. U kunt hier terecht met 60 personen.

Contact Huis Brakel

Mw. C. Schandrin, telefoon 06 28 89 13 05, e-mail: info@huisbrakel.com

Huis Brakel

Oude Stadhuis

Het stadhuis, met zijn bijzondere entree, ligt aan de Markt in het historische stadje Zaltbommel. Een brede trap en een heus bordes passeert u voor u het oude gedeelte van het stadhuis binnenkomt. In de klassieke trouwzaal kunt u terecht met 65 personen.

De beheerder van In de Roos beschikt over zes ontheffingen om te parkeren, bedoeld voor gasten van het bruidspaar. Deze ontheffingen kunnen op de dag zelf op verzoek aan het bruidspaar of de ceremoniemeester worden uitgereikt.

Contact Oude Stadhuis

De beheerder van Cello: Mevr. Jolanda van der Leest, telefoon: (088) 345 27 85 of 06 46 20 01 76, e-mail: inderooszaltbommel@cello-zorg.nl.

Oude stadhuis

Van der Valk Hotel Zaltbommel

Jullie hele trouwdag onder één dak? Dat kan bij Van der Valk Hotel Zaltbommel. Van de officiële huwelijksceremonie, receptie en uitgebreid diner tot aan een knallend (thema)feest en een overnachting voor alle gasten. Het ervaren sales team neemt jullie wensen door en stemt de mogelijkheden af. Jullie gasten parkeren gratis voor de deur. Eenmaal binnen worden jullie gasten verrast door een luxe ambiance. De feestzalen zijn warm en stijlvol ingericht en zijn in elk gewenst thema aan te kleden in overleg met de stylist. Jullie kunnen terecht tot 300 gasten.

Vieren jullie het trouwfeest hier, dan krijgen jullie een overnachting in de “Presidential Suite” met ontbijt cadeau. Voor jullie gasten wordt er een aantrekkelijk aanbod gedaan voor een overnachting. Geniet de volgende ochtend met z’n allen van een uitgebreid ontbijt en praat na over jullie fantastische dag!

Contact Van der Valk Hotel Zaltbommel

De contactgegevens vindt u op de website van Van der Valk Hotel Zaltbommel

Trouwkamer hotel Van der Valk

Loevestein

Het romantische middeleeuwse slot ligt waar Maas en Waal samen vloeien. Het ademt de sfeer van vroegere tijden uit. In de winter en het vroege voorjaar is Loevestein door het hoge water soms alleen bereikbaar per boot. In deze trouwlocatie kunt u met 50 personen terecht.

Contact Loevestein

De contactgegevens vindt u op de website van Loevestein.

Slot Loevestein

Kasteel Nederhemert

Op het eiland Nederhemert, ligt het statige kasteel Nederhemert. Het is sinds 2005 gerestaureerd en beschikbaar als trouwlocatie. De mooie natuurvriendelijke omgeving en een schitterend kasteel maken het geheel compleet. U kunt hier met 50 gasten terecht.

Contact kasteel Nederhemert

De contactgegevens vindt u op de website van Kasteel Nederhemert.

Kasteel Nederhemert

De Verdraagzaamheid

De Verdraagzaamheid is een uniek sociëteitsgebouw met een geweldig uitzicht over de rivier de Waal. Het statige gebouw uit 1871 met een heus bordes ligt aan de Waalkade in de oude binnenstad van Zaltbommel. U kunt hier met 60 gasten terecht. Neem eerst contact op met De Verdraagzaamheid voor beschikbaarheid en huur van de locatie. Daarna neemt u contact op met het gemeentekantoor voor het vastleggen van de afspraak. De beheerder van De Verdraagzaamheid beschikt over zes ontheffingen om te parkeren, bedoeld voor gasten van het bruidspaar. Deze ontheffingen kunnen op de dag zelf op verzoek aan het bruidspaar of de ceremoniemeester worden uitgereikt.

Contact De Verdraagzaamheid

Anthony Blom, telefoon: (0418) 518 394, e-mail: info@verdraagzaamheidzaltbommel.nl.

De Verdraagzaamheid

Sint Maartenskerk

Van verre zichtbaar staat, binnen de wallen van de stad Zaltbommel, de Sint-Maartenskerk. Een zeldzaam én mooi voorbeeld van Nederrijnse gotiek. De middeleeuwse kerk, met imposante toren, is van binnen fraai voorzien van kleurige wandschilderingen en schilderingen in gebogen plafond. Al eeuwen lang wordt dit Rijksmonument gebruikt voor het inzegenen van huwelijken. Niet alleen kerkelijke huwelijken maar ook het burgerlijk huwelijk kan hier plaatsvinden.

In de directe omgeving en in de Bommelerwaard, zijn genoeg faciliteiten voor een feestelijk vervolg van uw trouwdag.
Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken. De beheerder kan dan - geheel vrijblijvend - samen met u een passend arrangement samenstellen. 

Contact Sint Maartenskerk

Sint Maartenskerk, Kerkplein 1, 5301 EK Zaltbommel
Telefoon (0418) 518 226 of beheerder@maartenskerk.nl.

Sint Maartenskerk (detail)

Gasthuiskapel

De Gasthuiskapel ligt in de historische binnenstad van Zaltbommel en ademt historie, prestige en intimiteit. Deze mooie trouwlocatie biedt vele extra mogelijkheden in de omgeving, zoals vele mooie fotolocaties. Een unieke plek dus voor uw trouwdag! U kunt hier terecht met 130 gasten.

Contact Gasthuiskapel

De contactgegevens vindt u op de website van de Gasthuiskapel

Gasthuiskapel

Partycentrum Gambora

Vanaf 2018 kunt u ook trouwen in Partycentrum Gambora in Gameren. Trouwceremonie, eten en feesten onder één dak? Dan bent u bij Partycentrum Gambora aan het goede adres. De sfeervol ingerichte zalen bieden plaats aan groepen tot 250 personen. Bij mooi weer is het mogelijk om te trouwen op het terras.
Viert u de complete dag bij Partycentrum Gambora? Dan krijgt u een bruidstaart cadeau! Er zijn voor de deur voldoende gratis parkeerplaatsen.

Contact Partycentrum Gambora

www.gamboragameren.nl
Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren
Telefoon: (0418) 677 200 of info@vanderstamhoreca.nl

Partycentrum Gambora in Gameren

Gemeentekantoor aan de Hogeweg

In het gemeentekantoor sluiten wij alle kosteloze huwelijken.

Gemeentekantoor Zaltbommel

Eigen trouwlocatie

Ook is het mogelijk om in de gemeente Zaltbommel een eigen trouwlocatie te kiezen. Op de pagina Trouwen op eigen locatie leest u meer over de voorwaarden.

?>