In verband met de coronacrisis werken wij nu op afspraak. Maak direct online een afspraak  of bel met 14 0418

Nieuws uit Adviesraad Sociaal Domein 28 juli

Geplaatst op maandag 31 augustus 2020

Hieronder leest u een kort verslag van de laatste vergadering (28 juli) van de Adviesraad Sociaal Domein.

Vragenlijst welzijn Bommelerwaard

Gemeente Zaltbommel en Maasdriel voeren onderzoek uit onder de inwoners van deze gemeentes. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst over het welzijn van de inwoner. De Adviesraad heeft de vragenlijst vooraf van feedback voorzien. Elke inwoner kan de vragenlijst invullen tot en met 6 september en duurt ongeveer 10 minuten.

Personen verward gedrag

Ook afgelopen vergadering van de Adviesraad stond in het teken van personen met verward gedrag. Samen met de vertegenwoordigers van de gemeente is de Adviesraad in gesprek gegaan over de Bommelerwaarde werkwijze van personen met verward gedrag en het uitgebrachte advies van de Adviesraad.

De verwarde man, die voorheen in Gameren angst zaaide onder zijn buren, zorgt nu in zijn nieuwe woonplaats in Groningen voor veel onrust. Naar aanleiding hiervan was Adviesraadlid en voorzitter Leen van leersum op gesprek bij RTL Noord. Het gesprek is terug te luisteren op de website van RTVNoord.

Herrijking beleid sociaal domein 6 O’s

Het beleidsplan sociaal domein waarin de thema’s opvoeding, ontwikkeling, ontspanning, ontmoeten, ondersteunen en ontzorgen centraal staan wordt aankomende maanden herrijkt naar een aangepast beleidsplan sociaal domein. In een uitleg over het beleidsplan de 6 O’s geven wij u meer informatie.