Door de coronacrisis werken wij nu op afspraak.  Bel met 14 0418 of mail naar kcc@zaltbommel.nl en vermeld uw telefoonnummer. 

Voelt u zich onveilig thuis? Chat met Veilig Thuis

Geplaatst op maandag 1 februari 2021

Tijdens de coronamaatregelen nemen meer mensen contact op met Veilig Thuis. Daarom maken zij hun chatfunctie ook ’s avonds bereikbaar. Deze extra lange bereikbaarheid is in ieder geval tot en met 9 februari ingesteld. Op werkdagen kunt u tot 10 uur ’s avonds chatten met een medewerker van Veilig Thuis als u slachtoffer, getuige of pleger van huiselijk geweld of kindermishandeling bent.

Onveilig tijdens avondklok?

Mocht u zich niet veilig voelen, maar is de avondklok al ingegaan? Bel dan bij direct gevaar 112. Voelt u zich onveilig maar dreigt er geen direct gevaar? Dan is het, ook tijdens de avondklok, toegestaan de onveilige situatie te verlaten en naar iemand anders toe te gaan. Probeer dan wel bij voorkeur naar iemand in de buurt te gaan.

Ook per telefoon bereikbaar

Naast de chat is Veilig Thuis ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 0800-2000. Meer informatie en de chat vindt u op www.veiligthuis.nl.