De komende dagen zijn de temperaturen in de gemeente boven de 27 graden. Op de pagina over hitte leest u wat u kunt doen

Doe mee met de Nationale Klimaatweek

Geplaatst op woensdag 29 juni 2022

Samen met Coöperatie Bommelerwaar, De Spullewaard, het Binnenstadsfonds, Elliz in Company en het Groene Huis sluiten wij als gemeente in november aan bij de Nationale Klimaatweek. In Zaltbommel zijn er activiteiten van 31 oktober tot en met 5 november.

Over de Nationale Klimaatweek

Hoe eerder we met z’n allen minder CO2 uitstoten en energie besparen, hoe beter het is voor ons allemaal. Niets doen is geen optie. Daarom organiseren we tijdens de Nationale Klimaatweek samen activiteiten die in het teken staan van duurzaamheid en klimaat.

Doet u ook mee?

Samen inspireren we zoveel mogelijk mensen om zich in te zetten voor het verminderen van de CO2-uitstoot en het behouden van natuur en biodiversiteit. Samen komen we in actie en laten we zien welke stappen wij in Zaltbommel nemen.

Alle ideeën en organisaties zijn welkom

Dus werkt uw onderneming milieubewust? Heeft u uw huis helemaal verduurzaamd? Kunt u een workshop geven over biodiversiteit? Of heeft u een ander idee wat u graag met anderen wilt delen? Mail dan naar info@zaltbommel.nl.

?>