De komende dagen zijn de temperaturen in de gemeente boven de 27 graden. Op de pagina over hitte leest u wat u kunt doen

GGD Gelderland-Zuid vaccineert in Brakel en Aalst

Geplaatst op donderdag 21 juli 2022

De GGD vaccineert vanuit een bus. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee. GGD medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Wie kunnen er langskomen voor een coronavaccinatie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u uw prik kunt halen.

Boosterprik

Ook alle 18+ ers zijn welkom voor een boosterprik. En 60+ ers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Brakel?

Donderdag 4 augustus 2022
Van 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Marktplein in Brakel
Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Wanneer komt de GGD naar Aalst?

Donderdag 11 augustus 2022
Van 16.00 – 20.00 uur
Locatie: E.P. van Ooijenstraat (tegenover de parkeerplaats bij de supermarkt)
Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Vragen?

Er staan medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u prikangst? Dat komt vaker voor dan u denkt. Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen u graag hierbij!

Meer weten?

Bekijk alle informatie op ggdgz.nl/regiotour.

?>