Bommelerwaard Gezond: programma gezondheidsmaand

Geplaatst op woensdag 7 september 2022

Van 12 september tot en met 7 oktober vindt de Bommelerwaardse gezondheidsmaand plaats. Een maand vol met leuke, leerzame en sportieve activiteiten voor jong en oud, die te maken hebben met gezonde voeding, bewegen en geestelijke gezondheid.

Officiële opening

De officiële opening van de gezondheidsmaand is op woensdag 14 september van 14.30 tot 17.00 uur in de bibliotheek in Zaltbommel. Er is dan van alles te doen. Zo kunt u uw eigen smoothie maken op de smoothiefiets of uw smaakpapillen op scherp zetten tijdens een soep proeverijtje. Maar er is meer: wat dacht u van lekker bewegen, uw eigen mocktails maken, op consult bij de digidokter, kennis maken met het taal/leerhuis, uw eigen glittertattoo ontwerpen, luisteren naar een mooi verhaal, uw suikerkennis testen of meedoen aan een quiz.

Meer informatie of aanmelden?

Op onze pagina Gezondheidsmaand vindt u meer informatie over de activiteiten die deze maand plaatsvinden. Hier vindt u ook informatie over hoe u zich kunt aanmelden voor een activiteit. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@zaltbommel.nl of bel naar 14 0418.

De gezondheidsmaand is een samenwerking van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, GGD Gelderland-Zuid en verschillende Bommelerwaardse organisaties.

?>