Lees pagina voor

Hulp voor bedrijven

Heeft u een eigen bedrijf? Maar zou u graag ondersteuning hebben? Dan kan een van onderstaande instanties u misschien hulp bieden?

155-Help-een-bedrijf

Bijna iedere ondernemer kent het wel... een tijd waarin het met uw bedrijf niet gaat zoals het zou moeten. Bij het initiatief ‘155-Help-een-bedrijf’ kunt u terecht voor bedrijfsadvies en ondersteuning van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met behulp van een ervaren ondernemersadviseur gaat u direct aan de slag om uw situatie te verbeteren.

Kosteloos

Wij zijn bij 155 aangesloten. Als ondernemer uit onze gemeente maakt u hier kosteloos gebruik van. Wanneer u twijfelt of 155 op u van toepassing is, kijk dan snel op www.155.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Ondernemersregeling

Misschien komt u in aanmerking voor een sociale ondernemersregeling, zoals bijvoorbeeld de BBZ-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandig) of het IOAZ (Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen). Op de website van 155 (Deze link gaat naar een externe website) staat een online scan waarmee u in een paar minuten te weten komt of u tot de doelgroep behoort.

Contact

Wilt u advies? Bel dan op werkdagen met 088 999 01 55. Of kijk op de website www.155.nl (Deze link gaat naar een externe website). Daar kunt u uw hulpvraag online stellen. Dit geldt ook voor ondernemers waarvan de continuïteit van hun onderneming in het geding is.


Ondernemersklankbord

Als ondernemer moet u voortdurend keuzes maken. Dat is niet altijd even makkelijk. Daar zou u misschien best advies bij kunnen gebruiken van een ervaren ondernemer. Voor hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming in Rivierenland neemt u contact op met de landelijk opererende organisatie Ondernemersklankbord. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer of specialist in het bedrijfsleven verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Het Ondernemersklankbord-team in de regio Rivierenland houdt wekelijks spreekuur op afspraak. Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met de heer B.J. (Ben) van Elk, telefonisch bereikbaar via 06 22 39 12 70.
Of kijk op de website www.ondernemersklankbord.nl (Deze link gaat naar een externe website)