Lees pagina voor

Ondernemersverenigingen

Gemeente Zaltbommel kent de verschillende ondernemersverenigingen:

Bedrijven Kring Bommelerwaard (BKB)

De Bedrijven Kring Bommelerwaard (BKB) (Deze link gaat naar een externe website) is een actieve belangenvereniging voor en door ondernemers uit de Bommelerwaard.

Ondernemersfonds bedrijventerreinen Zaltbommel (SOBZ)

Stichting Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel (SOBZ) (Deze link gaat naar een externe website) zet zich in voor de ondernemers op bedrijventerreinen De Ooijk, Van Voordenpark, Veilingweg en De Waluwe in Zaltbommel. Het ondernemersfonds werkt aan thema’s als duurzaamheid, veiligheid, leefbaarheid en vitaliteit en wordt gefinancierd vanuit Reclamebelasting.

Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel (CDBZ)

Coöperatie Duurzaamheid Bedrijventerreinen Zaltbommel (Deze link gaat naar een externe website) richt zich op het verminderen en verduurzamen van het energieverbruik in Zaltbommel.

Binnenstadsfonds Zaltbommel (BSFZ)

De Ondernemers Vereniging Zaltbommel (OVZ) is sinds 2020 onderdeel geworden van het Binnenstadsfonds Zaltbommel. Een totaaloverzicht van alles wat er in deze prachtige stad te zien, te proeven en te beleven is vindt u op de website Beleefzaltbommel.nl (Deze link gaat naar een externe website)

Parkmanagement De Wildeman

Parkmanagement De Wildeman zet zich in voor de ondernemers op bedrijventerreinen De Wildeman I en II in Zaltbommel. Deelname aan het Parkmanagement op De Wildeman is verplicht vanuit de grondverkoop. Dit draagt bij aan de versterking van de kernwaarden van het bedrijventerrein (duurzaamheid, bereikbaarheid en veiligheid). Maar ook aan de onderlinge betrokkenheid. Meer informatie vindt u op de website van De Wildeman (Deze link gaat naar een externe website).

Parkmanagement Brakel

De ondernemers van het bedrijventerrein Kraaijenhoef en De Langerak werken samen via het parkmanagement. De ondernemers worden hierin vertegenwoordigd via het bestuur, verkozen uit de ondernemers. Dit draagt bij aan de versterking van de kernwaarden van de bedrijventerreinen (bereikbaarheid en veiligheid). Maar ook aan de onderlinge betrokkenheid.