Lees pagina voor

Reclame op de openbare weg

In de gemeente is het mogelijk om reclame te maken in de buitenruimte, bijvoorbeeld voor uw bedrijf of ter aankondiging van een evenement of open dag van uw bedrijf.

U heeft hiervoor de volgende mogelijkheden:

A0-Reclameframes (i.p.v. sandwichborden)

Elke organisatie, evenement of onderneming heeft zijn eigen uitdagingen om zijn boodschap te communiceren. Met als doel de betreffende doelgroep op een effectieve wijze te bereiken.
ESH Media voert de exploitatie van de dubbelzijdige A0 displays met reclame voor de gemeente Zaltbommel uit. Hiervoor zijn effectieve locaties geselecteerd in de gemeente Zaltbommel, langs de openbare weg. 
ESH Media verleent advies over uw uiting, de duur van de campagne en de juiste hoeveelheid schermen, waarna zij uw campagne uitzetten en tijdig verwijderen.
Zij zorgen eventueel ook voor de opmaak van uw reclamepost en voeren op korte termijn nog een campagne voor buitenreclame voor u uit.  

Wilt u reclame maken op dubbelzijdige A0 beeldschermen aan de lichtmasten langs de openbare weg in Zaltbommel?
Neemt u dan contact op met ESH Media via www.eshmedia.nl (Deze link gaat naar een externe website), via telefoonnummer 0348 689 362 of via info@eshmedia.nl.

Lichtmastreclame

Ondernemers uit de gemeente Zaltbommel die hun bedrijf(sactiviteiten) via een uiting van reclame kenbaar willen maken kunnen dit met lichtmastreclame doen. Dit kan aan één of meerdere lichtmasten.
De gemeente Zaltbommel stelt hiervoor lichtmasten beschikbaar door de gehele gemeente. Lichtmastreclame stimuleert de naamsbekendheid van een ondernemer en wordt ook gebruikt als verwijzing naar de betreffende onderneming.
De exploitatie hiervan is uitbesteed aan NPB media. Indien u meer informatie wenst over lichtmastreclame, dan kunt u zich wenden tot genoemd bureau op tel. 023 538 48 44 of via de site: www.npbmedia.nl (Deze link gaat naar een externe website)

Rotondereclame

Het is mogelijk om uw bedrijf te laten zien op verschillende rotondes in gemeente Zaltbommel. Vergunningen, de juiste en aansprekende boodschap, de plaatsing of het onderhoud – dit verzorgt het bedrijf C&W Rotonde B.V. voor u.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met C&W Groep, contactpersoon: Jopie Venderbos via telefoonnummer 0183 358 180 of via  venderbos@cw.nl.

Weilandreclames

Weilandreclames, geplaatste (verkoop)borden en voertuigen in een weiland of berm langs een weg, zijn niet toegestaan. Hierop wordt gehandhaafd.