Reclameborden op de openbare weg

In de gemeente is het mogelijk om reclame te maken in de buitenruimte, bijvoorbeeld ter aankondiging van een evenement of open dag van uw bedrijf. U mag hiervoor sandwichborden plaatsen indien er nog voldoende plaats is.

U heeft hiervoor de volgende mogelijkheden:

A0-Reclameframes (i.p.v. sandwichborden)

Elke organisatie, evenement of onderneming heeft zijn eigen uitdagingen om zijn boodschap te communiceren. Met als doel de betreffende doelgroep op een effectieve wijze te bereiken.
Per 1 november 2017 voert Event Support Holland de exploitatie van de dubbelzijdige A0 reclamedisplays voor de gemeente Zaltbommel uit. Hiervoor zijn effectieve locaties geselecteerd in de gemeente Zaltbommel, langs de openbare weg. 
Event Support Holland verleent advies over uw uiting, de duur van de campagne en de juiste hoeveelheid displays, waarna zij uw campagne uitzetten en tijdig verwijderen.
Zij zorgen eventueel ook voor de opmaak van uw reclamepost en voeren op korte termijn nog een buitenreclamecampagne voor u uit.  

Wilt u reclame maken op dubbelzijdige A0 displays aan de lichtmasten langs de openbare weg in Zaltbommel?
Neemt u dan contact op met Event Support Holland (www.eventsupportholland.nl); Nikie DaGraca: tel. 0348-689362,  info@eventsupportholland.nl

Lichtmastreclame

Ondernemers uit de gemeente Zaltbommel die hun bedrijf(activiteiten) via een reclame-uiting kenbaar willen maken kunnen dit met lichtmastreclame doen. Dit kan aan één of meerdere lichtmasten.
De gemeente Zaltbommel stelt hiervoor lichtmasten beschikbaar door de gehele gemeente. Lichtmastreclame stimuleert de naamsbekendheid van een ondernemer en wordt ook gebruikt als verwijzing naar de betreffende onderneming.
De exploitatie hiervan is uitbesteed aan NPB media. Indien u meer informatie wenst omtrent lichtmastreclame, dan kunt u zich wenden tot genoemd bureau op tel. 023 – 538 48 44 of via de site: www.npbmedia.nl

Rotondereclame

In het eerste kwartaal van 2018 komt de mogelijkheid om via een exploitant reclame te maken op een groot deel van de rotondes in de gemeente Zaltbommel.
Heeft u interesse? Stuur een email naar mvanderven@zaltbommel.nl zodat u op het lijstje van geïnteresseerden wordt vermeld.

Weilandreclames

Weilandreclames, geplaatste (verkoop)borden en voertuigen in een weiland of berm langs een weg, zijn niet toegestaan.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het doen van een melding.
De kosten voor een ontheffing zijn € 47,00.