Lees pagina voor

Brede scholen (verhuur faciliteiten)

Er zijn drie brede scholen in Zaltbommel: brede school De Zandkampen, De Waluwe en De Uitkijk. In deze brede scholen zitten onder andere basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Ook zijn er gymzalen en ontmoetingsruimten waar buurtactiviteiten en cursussen kunnen plaatsvinden. Een aantal van deze ruimten zijn te huur.

Brede school De Uitkijk

Voor de brede school De Uitkijk kunt u rechtstreeks contact met de school opnemen. De gemeente is hier geen eigenaar en beheerder van. Zie de website van Brede school De Uitkijk (Deze link gaat naar een externe website)

Brede scholen Waluwe en Zandkampen

Voor verhuur en gebruik van ruimten binnen de brede scholen Waluwe en Zandkampen kunt u contact opnemen met MVG Capital Vastgoedbeheer &Advies, tel. 088-8350000, verhuur@mvgvastgoedbeheer.nl. Deze organisatie beheert deze gebouwen voor de gemeente.

Ruimte te huur in brede school Zandkampen

Er staat een aantal lokalen in de brede school Zandkampen leeg. Wij zoeken organisaties die van deze ruimten gebruik willen maken. Wij denken bijvoorbeeld aan educatieve functies of maatschappelijke organisaties. Een eigen toegang behoort tot de mogelijkheden. De lokalen variëren tussen de 45 m2 en 60 m2. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met MVG Capital Vastgoedbeheer & Advies, tel. 088 8350000, verhuur@mvgvastgoedbeheer.nl.

Meer informatie

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente, via emailadres: info@zaltbommel.nl.