Lees pagina voor

Brede scholen (verhuur faciliteiten)

Er zijn drie brede scholen in Zaltbommel: brede school De Zandkampen, De Waluwe en De Uitkijk. De gemeente is eigenaar van brede school De Zandkampen en van brede school De Waluwe. Het beheer verzorgt MVG Capital BV (Vastgoedbeheer & Advies).
In deze brede scholen zitten onder andere basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Ook zijn er gymzalen en ontmoetingsruimten waar buurtactiviteiten en cursussen kunnen plaatsvinden. Een aantal van deze ruimten zijn te huur.

Voor de brede school De Uitkijk kunt u rechtstreeks contact met de school opnemen. De gemeente is hier geen eigenaar en beheerder van. Zie de website Brede school De Uitkijk (Deze link gaat naar een externe website).

Faciliteiten brede scholen de Zandkampen en de Waluwe

Ruimte te huur in de brede scholen in Zaltbommel

Er staat een aantal lokalen in de schoolgebouwen leeg. Wij zoeken organisaties die van deze ruimten gebruik willen maken. Wij denken bijvoorbeeld aan educatieve functies of maatschappelijke organisaties. Een eigen toegang behoort tot de mogelijkheden. De lokalen variëren tussen de 45 m2 en 60 m2. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met MVG Capital Vastgoedbeheer & Advies, tel. 088 8350000, emailadres: info@mvgcapital.nl.

Incidenteel huren?

Wilt u de gymzaal voor bijvoorbeeld een uur of middag huren? Neem dan contact op met Sportfondsen: 0418 681 281, emailadres: info.zaltbommel@sportfondsen.nl.

Meer informatie

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente, via emailadres: info@zaltbommel.nl.