Lees pagina voor

Buurtzorg jong

Buurtzorg Jong biedt ondersteuning en begeleiding aan gezinnen en jongeren. U kunt voor iedere vraag contact met hen opnemen. Bijvoorbeeld voor vragen of zorgen als ouder over de opvoeding of ontwikkeling van uw kind. Of de wens voor ondersteuning voor jezelf, als jongere tot en met 23 jaar. Als de vraag niet past bij Buurtzorg Jong, dan verwijzen zij door naar het juiste adres.

U kunt ook terecht bij Buurtzorg Jong voor vragen over begeleiding, dagbesteding, logeeropvang, behandeling en specialistische jeugdhulp en diagnostiek.

Gezinnen worden begeleid door één organisatie en één hulpverlener vanuit een klein team.

Hoe bereikt u Buurtzorg Jong?

Buurtzorg Jong Zaltbommel stad
Telefonisch: 06 12 59 75 53
E-mail: zaltbommelstad@bzjong.nl
Meer informatie vind je op de website van Buurtzorg Jong, team Zaltbommel Stad (Deze link gaat naar een externe website)

Buurtzorg Jong Zaltbommel dorpen
Telefonisch: 06 20 74 41 48
E-mail: zaltbommeldorpen@bzjong.nl
Meer informatie vind je op de website van Buurtzorg Jong, team Zaltbommel dorpen (Deze link gaat naar een externe website)

Inloopspreekuren Buurtzorg Jong

Op iedere school in Zaltbommel is een contactpersoon van Buurtzorg Jong. Op de meeste scholen zijn ze wekelijks aanwezig. Wilt u contact met Buurtzorg Jong vraag het aan de IB-er, de directeur of de leerkracht. Zij kunnen u vertellen hoe u contact kan opnemen met Buurtzorg Jong.

Buurtzorg Jong is op het Cambium college wekelijks aanwezig voor schoolmaatschappelijk werk.