Patrick vond met hulp van WerkZaak een nieuwe baan

Dinsdag 19 december 2017

“Ik ben Patrick, 38 jaar door een reorganisatie kwam ik op straat te staan.

Ik werkte toen ruim 10 jaar bij een bank. Ik kwam in de WW. Die stopte na 2 jaar. Het was mij niet gelukt om binnen die 2 jaar een nieuwe baan te vinden. Daarom meldde ik me bij Werkzaak Rivierenland. Zij regelden mijn bijstandsuitkering. Ook ondersteunden ze mij bij het vinden van een nieuwe baan.

Bij een bijeenkomst van Werkzaak ontmoette ik verschillende werkgevers. Het klikte met een werkgever in de ICT. Dat was wel heel wat anders dan ik gewend was te doen. Ik kreeg een werkervaringsplaats bij het bedrijf, dan werk je 3 maanden met behoud van je uitkering. Werkzaak bracht me in contact met het Servicepunt Leren en Werken Rivierenland en het ROC. Daar kon ik een beroepsgerichte opleiding doen. Ik heb nu een vaste aanstelling en heb het erg naar mijn zin.”


Talent werkt voor Rivierenland

Werkzaak vindt dat iedereen mee kan doen en talent heeft. Jong en oud, met of zonder arbeidsbeperking. Ze ondersteunen langdurig werklozen en mensen met een beperking graag bij de ontwikkeling van hun talenten.

Ben je lang werkzoekend of heb je een arbeidsbeperking? Dan helpt Werkzaak bij het vinden van werk.

Wil je langskomen? Maak dan eerst een afspraak via 088-9375 000. De publieksbalies in Tiel zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. En op donderdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur.
Meer weten? Kijk op www.werkzaakrivierenland.nl.