Lees pagina voor

Ondernemersteam Bommelerwaard

Om bestaande én nieuwe ondernemers in de Bommelerwaard beter van dienst te zijn, richtten de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel het Ondernemersteam Bommelerwaard in. Eén centraal loket waar alle bestaande en nieuwe ondernemers met hun vragen terecht kunnen. Ondernemers moeten kunnen doen waar zijn goed in zijn: Ondernemen. Wij ondersteunen en faciliteren hen graag. Een goede dienstverlening richting ondernemers is daarbij van groot belang.

Het Ondernemersteam bestaat uit twee accountmanagers, twee beleidsadviseurs en een projectondersteunende collega. Zij kennen de gemeente als geen ander en helpen u met het vinden van de beste locatie voor uw bedrijf en beantwoorden al uw ondernemersvragen waar de gemeente een rol in speelt. De accountmanagers zijn het eerste aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente. Ze werken nauw samen met Werkzaak en onderwijsinstellingen.

Zij beschikken over een breed en goed netwerk, zowel binnen als buiten de gemeente. Door hun eigen ervaring en expertise kunnen zij ondernemers helpen om vragen te beantwoorden. Dan kunnen ondernemers zich meer bezighouden met ondernemen!

Onze diensten

Ondernemers kunnen terecht met hun vragen over onder andere:

Afbeelding met de verschillende diensten die het ondernemersteam aanbiedt. Deze diensten zijn op deze pagina omschreven.

Volg ons op LinkedIn: Ondernemersteam Bommelerwaard (Deze link gaat naar een externe website) om op de hoogte te blijven van het Bommelerwaards ondernemersnieuws, informatie, onze dienstverleningen, evenementen en meer.

Contact met Ondernemersteam Bommelerwaard:

Abdel Saddiki
Accountmanager bedrijven en adviseur economie Maasdriel
Mobiel: +31 (0)6 15 44 01 97
Email: asaddiki@bommelerwaard.nl

Josine Visser
Beleidsadviseur recreatie en toerisme Maasdriel
Mobiel: +31 (0)6 27 44 57 48
Email: jvisser@bommelerwaard.nl

Ilonka Soons
Beleidsadviseur recreatie en toerisme Zaltbommel
Mobiel: +31 (0)6 29 47 90 61
Email: isoons@bommelerwaard.nl

Kamiel Gulikers
Accountmanager bedrijven en adviseur economie Zaltbommel
Mobiel: +31 (0)6 50 00 26 13
Email: kgulikers@bommelerwaard.nl

Margriet van Veen
Ondersteunend medewerker
Mobiel: +31 (0)4 18 68 16 49
Email: gavanveen@zaltbommel.nl