Lees pagina voor

Peutertoeslag

Voor elke Bommelerwaardse peuter is er goede en betaalbare opvang! Uw kind kan hiervoor terecht bij verschillende organisaties die peuteropvang aanbieden. Het aanbod varieert per peuteropvangorganisatie.

Als uw kind naar de peuteropvang gaat komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. Dit kan via de kinderopvangtoeslag via de belastingdienst of een peutertoeslag via de gemeente.

Werkt of studeert u? Dan kunt u ook voor peuteropvang kinderopvangtoeslag aanvragen. Op www.toeslagen.nl kunt u zien of u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag dan kunt u peutertoeslag aanvragen bij de gemeente. Hiermee kunt u  een deel van de kosten terug krijgen. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen.

Gemeente Maasdriel is aanspreekpunt voor peutertoeslag voor inwoners van de gemeente Maasdriel én de gemeente Zaltbommel.

Aanvragen peutertoeslag

Wilt u peutertoeslag aanvragen? Ga dan naar de website van de gemeente Maasdriel (Deze link gaat naar een externe website)

Meer informatie