Lees pagina voor

Nieuwbouw De Waluwe, Zaltbommel

Aan de zuidzijde van de kern Zaltbommel ligt de nieuwbouwwijk De Waluwe. De wijk ligt tussen de Rijksweg A2, de bestaande woonwijk de Vergt en de N322-Steenweg. Het woongebied De Waluwe is onderverdeeld in drie deelgebieden: Waluwe I, II en III.
Op deze pagina staat meer informatie over het verloop van de realisatie van de nieuwbouwprojecten De Waluwe II en Waluwe III.

De Waluwe I en II

De Waluwe I is ontwikkeld in de periode 1995 – 2006. Momenteel is de afrondende fase van nieuwbouwwijk De Waluwe II gestart. De Waluwe II bestaat uit twee onderdelen, namelijk het centrumgebied (waar winkelcentrum Portage is gevestigd) en het woongebied. Het centrumgebied is reeds ontwikkeld, het woongebied is in een afrondende fase.

De Waluwe III

Ook is de ontwikkeling van nieuwbouwwijk De Waluwe III gestart. De Waluwe III bestaat uit twee onderdelen, namelijk: een woongebied en een maatschappelijke zone (scholen en een indoor sportaccommodatie). Dit deelgebied is nog in ontwikkeling.

Planning van het project

Vragen?

Heeft u vragen over De Waluwe? Stuur dan een e-mail naar dewaluweontwikkelt@zaltbommel.nl. Ook kunt u zich via dit e-mailadres aanmelden voor de nieuwsbrief.