Zwerfafval

Wilt u helpen met het opruimen van zwerfafval in onze gemeente? Geweldig! U kunt –als er plaatsen vrij zijn- deelnemen aan de zwerfafvalprojecten Schone Waal en Schone Kernen. Maar u kunt ook zelf actief zijn door zwerfafval binnen en buiten de bebouwde kom van de dorpen en wijken of langs de stranden van de Waal op te ruimen. Laat u dan bij ons registreren als vrijwilliger. Wij verstrekken dan aan u speciale afvalzakken en stellen materialen in bruikleen om het afval te verzamelen. Ook haalt de buitendienst dan de volle afvalzakken op.

Vrijwilliger worden?

Wilt u ook vrijwillig helpen onze gemeente schoon te houden? Meld u aan en stuur een mail naar info@zaltbommel.nl met als onderwerp ‘vrijwilliger zwerfafval’.

Hoe bied ik zwerfvuil aan?

Wanneer u volle vuilniszakken zwerfvuil heeft, kunt u contact opnemen met de collega’s van de buitendienst via 140418. Een online melding van de locatie van de afvalzakken kan ook. U doet dit via de app Buiten Beter of online meldingsformulier. Voeg dan bij uw melding een foto van de afvalzakken, vul de locatie in en kies bij probleem de optie: zwerfvuil.

?>